Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy

Welkom op de pagina van Winkelcentrum De Schoof, hier wordt uitgelegd op welke wijze persoonsgegevens worden verwerkt. Op deze pagina vindt u informatie over de doeleinden waarvoor persoonsgegevens worden verwerkt. De ondernemers in Winkelcentrum De Schoof verwerken wellicht zelf ook gegevens van klanten, zie hiervoor de websites en het privacybeleid van de winkeliers zelf.

Verwerkingsverantwoordelijke
De organisatie die u mag aanspreken op een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is WinkelcentrumPromotie, gevestigd te Rosmalen, welke handelt in opdracht van de winkeliersvereniging. WinkelcentrumPromotie is bereikbaar via email: [email protected] of via de telefoon: 0766895367.

Email
Indien u toestemming heeft gegeven door middel het aanmelden voor onze nieuwsbrief, zal Winkelcentrum De Schoof u per e-mail informeren over acties, kortingen, nieuws en speciale koopavonden, verbouwwerkzaamheden of verkoopactiviteiten. U kunt uw toestemming altijd intrekken door middel van de afmeldlink in iedere e-mail of nieuwsbrief. Het promoten van de activiteiten valt onder het gerechtvaardigd belang van Winkelcentrum De Schoof.

Social media
Wij gaan graag in dialoog met shoppers en bezoekers van de website. Wij volgen en nemen deel aan discussies op internet en social media-kanalen zoals Facebook, Instagram en blogs. Via web en social media geven we nuttige informatie en beantwoorden we relevante vragen. Hierbij kan het voorkomen dat we (persoons-)gegevens vastleggen, bijvoorbeeld wanneer de Klantenservice een vraag of klacht in behandeling neemt of er prijswinnaars bekend gemaakt worden die zich moeten identificeren. Deze zullen in overeenstemming met dit privacy statement worden verwerkt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content van andere gebruikers van social media en voor hoe zij met persoonsgegevens omgaan.

Cookies
Winkelcentrum De Schoof maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestandjes met gegevens die of op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Wij plaatsen cookies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van de website of voor het leveren van een gevraagde dienst. In het geval van gebruik van tracking cookies, bedoeld voor marketingdoeleinden, wordt vooraf toestemming gevraagd aan de bezoeker van de website.
U kunt het gebruik van cookies voorkomen door geen cookies te accepteren en/of alle reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de help-functie van uw browser om te zien hoe u dit kunt doen. Winkelcentrum De Schoof kan niet garanderen dat de website of elektronische diensten goed werken zonder cookies. Het kan zijn dat enkele functies verloren gaan of dat onderdelen zelfs helemaal niet te zien zijn.

Google Analytics
De diensten en websites van Winkelcentrum De Schoof kunnen ook gebruikmaken van cookies van Google Analytics. Dat is een dienst van Google om gedetailleerde statistieken van een website te verzamelen. Winkelcentrum De Schoof kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk word verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Winkelcentrum De Schoof staat Google niet toe de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Google is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Andere websites
Op de website van Winkelcentrum De Schoof kunt u links naar andere websites aantreffen. Winkelcentrum De Schoof draagt geen verantwoordelijkheid voor hoe die externe partijen met uw gegevens omgaan. Lees hiervoor het privacy statement van de site die u bezoekt.

Wat zijn uw rechten?
U heeft het recht op inzage in uw eigen persoonsgegevens. Wanneer gegevens onjuist zijn, dan kunt u deze laten corrigeren. Ook heeft u recht op gegevensoverdracht. Dat betekent dat u de gegevens die Winkelcentrum De Schoof verwerkt aan een andere partij kunt laten overdragen.

Wijzigingen
Winkelcentrum De Schoof behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Wij adviseren u om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacy statement of een klacht over de wijze waarop Winkelcentrum De Schoof persoonsgegevens verwerkt, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Hier kunt u ook terecht met vragen over de (mogelijke) verwerking, aanpassing, aanvulling of verwijdering van uw gegevens: [email protected]. Tevens kunt u meer lezen over de wetgeving op de volgende website: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl