Winkelcentrum De Schoof Uitstekende service Gratis parkeren Ruim aanbod done done done Winkelcentrum De Schoof Uitstekende service Gratis parkeren Ruim aanbod done done done Winkelcentrum De Schoof Uitstekende service Gratis parkeren Ruim aanbod done done done Winkelcentrum De Schoof Uitstekende service Gratis parkeren Ruim aanbod done done done

Winkels

50 winkels

Evenementen

Altijd wat te beleven

Bereikbaarheid

Locatie, route en parkeren

Bereikbaarheid

Klik hier voor meer info

Waardebon

Like ons op Facebook

Winkelcentrum De Schoof

De Schoof is het bruisende winkelhart van Hendrik-Ido-Ambacht. Het winkelcentrum bestaat uit een diversiteit van winkels en horeca. De Schoof onderscheidt zich door veel uitstekende lokale speciaalzaken, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard treft u ook een aanbod van bekende landelijke ketens aan. Bekijk hier alle winkels.

Winkelcentrum De Schoof is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan gratis aan het grote parkeerterrein aan de Beatrixsingel. Bij deze parkeerplaats vindt elke woensdag ook de weekmarkt plaats.

Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten en events plaats. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle evenementen. U vindt de activiteiten ook in de agenda en op onze Facebookpagina.

Tot ziens in Winkelcentrum De Schoof!

Laatste nieuws

Zien wij u straks weer in onze winkels?
Winkelen op afspraak in De Schoof. Welke voorwaarden zijn er en hoe werkt het?

De winkeldeur mag voorzichtig weer open. Onder strikte voorwaarden bent u vanaf 3 maart weer welkom in de niet-essentiële winkels van De Schoof. Sinds 10 februari mochten winkels weer open voor ‘click&collect’. Vanaf 3 maart komt daar een nieuwe mogelijkheid bij: winkelen op afspraak. U mag weer winkelen, mits u van tevoren een afspraak maakt en de winkelier zich aan de voorwaarden houdt. Winkelen op afspraak geldt voor alle niet-essentiële winkels. Om welke voorwaarden gaat het en hoe kunt u winkelen op afspraak?

– Werken met tijdslots: u reserveert telefonisch of online een tijdslot, minimaal 4 uur van tevoren. Dit tijdslot duurt minimaal 10 minuten, maar mag natuurlijk langer duren. Per uur maximaal 6 klanten in de winkel.
– Maximum aantal klanten: een niet-essentiële-winkel mag maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel hebben. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant. Heeft de winkel meerdere verdiepingen? Dan geldt het maximum van 2 klanten per verdieping.
-Veilig en vlot winkelen: de winkelier is verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen. Dat betekent dat iedereen 1,5 meter afstand houdt en een mondkapje draagt. Betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos.
– Basisregels: ook in de nieuwe situatie gelden de basis regels. Dus heeft u corona-gerelateerde klachten, zoals verkoudheid en/of koorts? Dan blijft u thuis!

Vanaf 3 maart kunt u ook weer een afspraak maken bij uw favoriete kapper of schoonheidssalon, en wordt het dus ook weer mogelijk om in de winkel schoenen, kleding en andere artikelen te passen. Daarnaast blijven veel ondernemers hun producten ook bezorgen en kunt u gebruik maken van het ‘click&collect’ systeem.
De essentiële winkels zijn open en de regels daarvoor blijven ongewijzigd.

Wij hopen u snel weer in onze winkels te kunnen begroeten, bel voor een afspraak met uw favoriete winkel.
Een overzicht hiervan vindt u op de website van De Schoof; www.de-schoof.nl

Bij de onderstaande winkels kunt u De Blije Borgh waardebonnen sowieso inleveren!

Deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de onderstaande actiesticker in de etalage met de vermelding Food of Non-Food.
De bonnen kunt u tot en met 31 maart 2021 verzilveren.
Jumbo van Daalhuizen | Slagerij Willem Boon | Visgilde | Shoeby | Equipe Hairstyling | Livera | Bakkerij Voordijk | Delifrance | Sisters | Smit Mode | King Jeans&Casuals | Manifesto Women | Kaasbest | Jewelstore | Gall&Gall | Pearl | Groots&kleintje | G&W Gezondheidswinkel | Candyshop | Hans Anders |

Agenda

Het hele seizoen door organiseren wij aansprekende evenementen voor onze klanten.  Je leest hier alles over op onze evenementen-pagina.
Wil je helemaal up-to-date blijven, like dan onze Facebookpagina.
Tot ziens in De Schoof!

Nieuwsbrief

Uitgelicht: King

King jeans & casuals is een winkel die is gespecialiseerd in jeans & casualwear van de betere merken. In een warme ambiance geven zij de klanten persoonlijke aandacht, professioneel advies en een uitstekende service.

Uitgelicht: Sisters

Wij zijn de Sisters Claudia en Kiki. Bij ons vind jij de nieuwste trends op gebied van betaalbare damesfashion. De Sisters gaan elke week op zoek naar de leukste items in de maten 36 t/m 44. Daarom vinden de Sisters het gezellig als jullie vrijblijvend komen snuffelen in 1 van onze filialen!

Uitgelicht: Candyshop

Voor de verkoop van snoep, koek, chocolade, bonbons, kado artikelen, suikervrije artikelen (ook enkele gluten- en gelatine vrij) en traktaties bent u bij ons op het juiste adres.