Evenementenagenda

Fashion Culinair

Fashion Culinair

Zaterdag 1 april wordt de rode loper voor u uitgelegd. Laat u verrassen door de laatste trends en de nieuwste voorjaarsmode! Tijdens de shows wordt u verwend met diverse lekkernijen van onze vers-en delicatessenwinkels. De shows zullen plaatsvinden om 12 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Komt u ook gezellig bij ons langs?


I LOVE MOM

I LOVE MOM

Vandaag worden de moeders in het zonnetje gezet! Tijdens het winkelen kunnen de moeders bij de mobiele jukebox een verzoeknummer aanvragen.....gezellig shoppen met je favoriete muziek! Voor de allerkleinste staat er een zweefmolen op het Delifranceplein. Onze promotiedames zullen de moeders verwennen met heerlijke lekkernijen...., reden genoeg om langs te komen in De Schoof!


I LOVE DAD

I LOVE DAD

Vandaag kunnen vaders met het hele gezin genieten van een BBQ in De Schoof! Terwijl de barbecue brandt, kunnen de kinderen zich vermaken op de surfrodeo.

Zet hem alvast in je agenda, want deze barbecue wil je niet missen! 


Zomerparkdag

Zomerparkdag

Laat je verrassen door de jaarlijkse Zomerparkdag van de Schoof!

(meer informatie volgt)

 10.00 uur- 17.00 uur


 


Sint in de Schoof

Sint in de Schoof

Vol verwachting klopt ons hart..... De Sint komt vandaag aan en hij zal ook in de Schoof langskomen.

Rond half 11 verwachten wij de Sint met zijn Pieten. Komen jullie ook gezellig kijken?


Winter Wonderschoof

Winter Wonderschoof

Kom met het hele gezin naar De Schoof en proef de kerstsfeer. Laat u tijdens het winkelen verwennen door onze promotiedames met heerlijke lekkernijen en geniet van een heerlijk kopje warme chocomel of gluhwein.